Xsensible Dames

Xsensible Stretchwalkers schoenen kopen in Groesbeek

Kom langs in onze winkel als u Xsensible Stretchwalkers schoenen wilt kopen in de omgeving van Groesbeek. In onze winkel vindt u deze revolutionaire schoen van Nederlandse makelaardij terug. De schoen heeft een mooi uiterlijk, bezit over veel comfort en een stevige grip en is ook nog eens waterdicht. Wat wil als wandelaar nog meer?

Greep uit ons assortiment van Xsensible

Meer achtergrond over de Xsensible Stretchwalkers schoenen als u deze wilt kopen in de omgeving van Groesbeek

Het ontwerp van deze schoen is gebaseerd op een Japanse sandaal met een uniek balansprincipe. Het Nederlandse merk Xsensible heeft bij het ontwerp goed gekeken naar hoe het eeuwenoude Japanse model is opgebouwd. Uiteindelijk heeft dat geresulteerd in een schoen die zorgt voor een betere houding van het lichaam, wat uiteindelijk de gewrichten ontlast. Wie wil dat niet? Kom langs als u de Xsensible Stretchwalkers schoenen wilt kopen nabij Groesbeek. Ga je liever voor een nette herenschoen? Probeer dan onze collectie met schoenen van Floris van Bommel eens of bekijk welke sneaker schoenen onze winkel nog meer aanbiedt.

Kom langs in de winkel voor een eerste ervaring

In onze winkel in Malden kunt u een eerste ervaring opdoen als u de Xsensible Stretchwalkers schoenen wilt kopen in de omgeving van Groesbeek. Probeer de schoen uit tijdens het proeflopen. Heb je achteraf toch spijt van je aankoop? Bij ons geldt altijd: ‘Niet goed, geld terug’. Wanneer test jij deze unieke schoenen uit? Kom langs in de winkel of neem heel eenvoudig contact op via 024-7676555 of e-mail naar info@gremmenfootwear.nl.

Neemt u schoenen mee voor iemand anders?

Bij ons in de winkel geldt altijd: “niet goed geld terug”

* uitgezonderd opruiming