Floris van Bommel

Floris van Bommel schoenen voor heren kopen in Malden

Bezoek onze winkel om Floris van Bommel schoenen voor heren te kopen in Malden. De schoenen van dit merk zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse staatbeeld. Al bijna 300 jaar houdt dit merk zich bezig met hoogwaardige kwaliteitsschoenen van leer. Het merk is tevens het predicaat ‘hofleverancier’ verleend. Met een Van Bommel-schoen loopt u dus koninklijk rond!

Greep uit ons assortiment van Floris van Bommel

Meer dan alleen Floris van Bommel schoenen voor heren kopen in onze winkel in Malden

Floris van Bommel is in Nederland één van de bekende merken als het gaat om kwaliteitsschoenen van leer. U komt ze daarom geregeld tegen in de Nederlandse winkelstraten. Naast Floris van Bommel schoenen voor heren kunt u ook schoenen van andere merken kopen in onze winkel in Malden. Wie een sportievere schoen zoekt, kan proeflopen op onze Xsensible Stretchwalkers. Dit Nederlandse merk heeft haar schoenen ontworpen aan de hand van een eeuwenoude Japanse sandaal met een perfect balansprincipe. Het dragen van deze schoen verbetert de houding van uw lichaam waardoor gewrichten minder worden belast. Een win-winsituatie; u heeft een mooie nieuwe schoen en het lichaam heeft baat bij het dragen van dit model.

Kom langs in de winkel voor advies op maat

Twijfelt u nog of u in onze winkel Malden een sportieve sneaker of nette schoenen voor heren van Floris van Bommel wilt kopen? Kom dan eens langs voor deskundig advies op maat. Ook voor nette damesschoenen komt u naar onze winkel. Onze medewerkers staan klaar om uw zo optimaal mogelijk te helpen. Neem voor meer informatie neemt u contact op met onze winkel door te bellen naar 024-7676555 of te e-mailen naar info@gremmenfootwear.nl.

Neemt u schoenen mee voor iemand anders?

Bij ons in de winkel geldt altijd: “niet goed geld terug”

* uitgezonderd opruiming